Polycaro

Polycaro is een toonaangevend vaktijdschrift voor de natuursteen- en keramische tegelsector & kwartscomposiet. Dit hoogwaardig magazine richt zich op professionals en wordt 4x per jaar gratis gedrukt verspreid naar leden in de hele Benelux.

http://www.polycaro.be

Covarte

Covarte is actief in de verdeling, bewerking en afwerking van groot keramisch platenmateriaal. Een keramisch product, met een veelheid aan sterke eigenschappen en voordelen, dat toelaat eindeloos creatief te zijn in uw interieur- en exterieurprojecten.

http://www.covarte.be

Rubi

Sinds haar oprichting is RUBI het merk gespecialiseerd in hoogwaardige producten en advies voor het snijden, plaatsen, onderhoud en reiniging van keramische tegels en producten geweest. Het RUBI assortiment, dat voortdurend in ontwikkeling is door veranderingen van materialen en toepassingen, biedt de vakman gespecialiseerde en technisch geavanceerde gereedschappen en machines die garant staan voor een perfecte plaatsing en afwerking van tegels.

https://www.rubi.com

SOLIDOR

Solidor.jpg

Solidor is gespecialiseerd in het spuitgieten van hoogkwalitatieve terrasdragers voor zowel houten plankenvloeren als WPC terrassen, betontegels en keramische tegels. De duurzaamheid van de kunststof en degelijkheid van de constructie zorgen voor een vlotte installatie van het terras in alle omstandigheden én voor een onbeperkt draagvermogen. Ze bieden een betrouwbare en kwalitatieve oplossing aan die de tand des tijds probleemloos trotseert.

Blanke

Bij Blanke vindt u alles wat u voor uw project nodig hebt. Van tegel- en afsluitprofielen tot afwaterings- en ontkoppelingssystemen.

http://www.blanke-co.com/

Isox

Logo-iSOX-Nieuw.png

iSOX wet room solutions geeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van een compleet systeem voor uw vochtige ruimtes; en die u de zekerheid heeft van hoge kwaliteit, snelle en gemakkelijke verwerking, die resulteren in een 100% waterdichtheid.

http://www.isox.be/

Montolit

montolit_logo_02.jpg

MONTOLIT is the Rolls Royce of tiler tools.  The full catalog is available at info@tileXpert.eu 

Buzon

Sinds zijn uitvinding in 1987 door Claude Buzon werd de BUZON® vloerdrager steeds verder ontwikkeld om te blijven beantwoorden aan de eisen van de vaklui en om de ontwerpers van terrassen de kans te geven in volle vrijheid hun projecten uit te werken.

http://www.buzon-world.com

Bstone

{40902D2C-BA13-4148-AAEC-AF3CE263809D}.p

TYLES is een 100 procent Belgische tegelimporteur met een frisse spirit en dat zie je aan de collecties. Van concept tot toonzaaldisplay, een modern en doordacht design. Een kwaliteitslabel voor keramische vloer- en wandtegels, indoor en outdoor ... Made in Belgium.

http://ww.tyles.be

Rosco

ROSCO is dé specialist voor al uw systeemoplossingen, gaande van vloer- en wandbetegeling tot tapijt en parket en vele creatieve oplossingen voor badkamer, sanitair en wellness.

http://www.rosco.be/

Neolith

Neolith.png

«TheSize»
Na jaren van uitgebreid onderzoek gericht op innovatie beschikt "TheSize" nu over een hypermoderne productiefaciliteit voor het vervaardigen van hoogwaardige architectonische oppervlakken, met name keramische grootformaattegels.

https://www.neolith.com/

FILA

FILA zorgt voor het reinigen, beschermen en onderhouden van uw tegelwerken met garantie, zij het nu kwarstcomposiet,- natuursteen,- of keramiektegels!
https://www.filasolutions.com/

Exclusieve verdeler: Marshalls NV 
https://www.marshalls.be

Levelit

‘LeveliT’ vereenvoudigt de plaatsing van tegels. Maakt een einde aan hoogteverschillen tussen de randen. Draagt bij tot een perfecte nivellering van de tegels en tot een snellere plaatsing.

Het werkingsprincipe van het systeem is gebaseerd op het plaatsen van clips en spieën tussen de tegelranden door middel van een instelbare tang met als doel het nivelleren van de tegels. Bovendien kunnen de clips en spieën even vlot geplaatst als verwijderd worden.

http://www.levelit.eu/

Dallmer

Dallmer_Logo+Claim_e_schwarz.jpg

Dallmer is gespecialiseerd in afvoersystemen en eenvoudig te plaatsen douchegoten. Van ambachtelijk bedrijf tot architectuurmerk! Zo kan de ontwikkeling van dit bedrijf kort en bondig beschreven worden.

https://www.dallmer.be/

PCI

PCI staat voor tegellijmsystemen en bouwchemische producten voor bouwprofessionals, dus professionele gebruikers. Zij omvatten het gehele lijmproject, van primers, egalisatiemortels, waterdichtingssystemen en XPS-hardschuimplaten tot tegellijmen, voegmortels en kitten. Aangevuld met bouwchemische producten, zoals aangiet- en betonreparatiemortels, vezels, ontkistingsoliën en reinigingsmiddelen. Ook lijmsystemen voor parket en vloerbedekkingen vindt u in ons assortiment. Een uitgebreid assortiment, gebaseerd op de nieuwste technologische ontwikkelingen, biedt dus voor elke toepassing een geschikt product.

http://www.pci-afbouw.nl/

Ripa

Het ‘aankleden’ van wanden en vloeren: voor de naam ‘Ri.Pa.’ lieten we ons inspireren door Italië, het mekka voor de tegel-professional. Italië is synoniem voor alles wat te maken heeft met een verfijnde smaak, passie, mode en esthetiek. Het zijn waarden die ook Ri.Pa. niet vreemd zijn. Met een transparante bedrijfsstructuur en -strategie zorgen we bovendien voor een degelijke service en kwaliteit over ons ganse assortiment.

http://www.ripa.be/

Revestech

De eerste onzichtbare douchebak level Vrijheid, elegantie en design

http://revestech.es/home-belgium/

Tilexpert

tileXpert is ontstaan door een team van experten binnen het bouwsegment ‘ruwbouwafwerking’ die zich hebben gespecialiseerd in het onderzoek naar oorzaken van pathologische problemen die zich na een uitvoering, bvb vlekvorming na een natuursteenplaatsing, scheurvorming in keramische grootformaattegels, enz. hebben gemanifesteerd. Oorzakelijk verband en mogelijke preventieve oplossing wordt steeds geboden...

Tel: 0478785060

© 2017 by Belgian innovative tile academy. Proudly created by BITA

Tel: +32 472 19 39 59