top of page

BITA detecteert innovatieve materialen en systemen en deelt deze kennis via workshops

nieuw_logo_kmo.png
logo-erkendeopleiding-VOOR_DRUK.jpg

BITA is een jonge Belgische tegel(zetter)school dat zich gedurfd profileert als innovatieve hogeschool inzake moderne tegelzetteropleidingen voor tegelzetters (in spe), bedrijfsleiders, werfbegeleiders, tegelfabrikanten, architecten, ontwerpers,...
BITA is geen tegelzettersfederatie maar wel een gewaardeerd opleidingscentrum dat zijn kennis en ervaring met tegelzetters en tegelindustrie op een boeiende manier wil delen.
 BITA werkt samen met het WTCB (Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf) en heeft een hecht team met enkel gekwalificeerde docenten en instructeurs!

B

Belgian

I

Innovative

T

Tile

A

Academy
OUR COURSES

Naast het professioneel opleiden en begeleiden van de aannemer-tegelzetter (in spe) wil BITA, uw Belgische Innovatieve Tegel Academie, uitvoeringen met nieuwe producten en moderne toepassingstechnieken in de praktijk testen en omzetten in eenvoudige applicaties.

 

Een team van tegelexperts die sedert vele jaren actief zijn in de ruwbouw-afwerking zorgen voor een tot in de puntjes uitgekiend opleidingsprogramma (theorie/technologie en praktijk) dat in de kortste tijd efficiënte resultaten oplevert.

Bita logo

BITA leidt zowel starters als reeds gevestigde tegelplaatsers op: bita@bitacademy.be

 

BITA werkt samen met wetenschappelijke- en technische centra en beroepsfederaties.

 

BITA detecteert, informeert, selecteert, controleert en integreert innovatieve materialen en systemen.

  • Facebook Social Icon
bottom of page