top of page
BITA : Belgian Innovative Tile Academy

   B      I      T     A 

Belgian

Innovative

Tile

Academy

Bita detecteert innovatieve materialen en systemen. 

Onze kennis wordt met u gedeeld via onze workshops. 

Ook WIJ scholen ons contant bij , om u de beste nieuwtjes en technieken mee te geven. 

BITA is een jonge Belgische tegel(zetter)school dat zich gedurfd profileert als innovatieve hogeschool inzake moderne tegelzetteropleidingen voor tegelzetters (in spe), bedrijfsleiders, werfbegeleiders, tegelfabrikanten, architecten, ontwerpers,...
BITA is geen tegelzettersfederatie maar wel een gewaardeerd opleidingscentrum dat zijn kennis en ervaring met tegelzetters en tegelindustrie op een boeiende manier wil delen.
BITA werkt samen met het WTCB (Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf) en heeft een hecht team met enkel gekwalificeerde docenten en instructeurs!

Naast het professioneel opleiden en begeleiden van de aannemer-tegelzetter (in spe) wil BITA, uw Belgische Innovatieve Tegel Academie, uitvoeringen met nieuwe producten en moderne toepassingstechnieken in de praktijk testen en omzetten in eenvoudige applicaties.

 

Een team van tegelexperts die sedert vele jaren actief zijn in de ruwbouw-afwerking zorgen voor een tot in de puntjes uitgekiend opleidingsprogramma (theorie/technologie en praktijk) dat in de kortste tijd efficiënte resultaten oplevert

Welke opleidingen kunnen wij Bita u bieden?

Social media en samenwerking

Tegelzettersatelier
Polycaro
Peter Goegebeur  -  Tile Expert
Rubi

Onze en uw partner altijd op zoek om alsmaar hogerop te raken...

bottom of page