BITA & Events

            Skills Ciney 
13 -14 & 15 november 2022

Bita is ook dit jaar weer van de partij als jury bij Skills. 

 

Peter Goegebeur, onze directeur Bita, net terug van de Cersaie beurs met tal van nieuwigheden, vindt het belangrijk om de jonge tegelzetter te begeleiden en te helpen. Zij zijn onze toekomst en we moeten laten weten en aantonen dat tegelzetten een mooie job is. Jarenlang zijn onze "handberoepen" zoals we deze noemen in de volksmond ,

"achteruitgeschoven” geweest.

 

We hebben onze echte vakmannen nodig. Niet alles kan door robots of digitalisering vervangen worden, en gelukkig maar. Onze nieuwe generatie tegelzetters bijstaan en ze verder helpen om groot te worden is onze boodschap.

 

Skills is écht " The place to be". Waarom? Hier krijgen onze jonge tegelzetters de kans om deel te nemen aan opleidingen en teambuilding om vooruit te gaan, tips te delen en ze dan ook te gaan uitvoeren in de praktijk.

 

Iedereen probeert er heel nauwkeurig te werken en te streven naar perfectie. Dit is heel belangrijk voor onze tegelbranche. In de afwerking is alles zichtbaar, maar opgelet, al wat niet zichtbaar is is ook heel belangrijk en dit wordt vaak vergeten. De tegelzetter kan pas een mooi en in de duurzaam werk leveren als ieder part van het begin af aan juist is opgebouwd.

 

Genoeg gepraat, kom gewoon eens langs bij Ciney expo op 13-14 en 15 november om onze jonge generatie aan het werk te zien en progressie te maken. Jaar na jaar maken ze voelbare vooruitgang. Op naar Skills en wie weet Worldskills...

Inkom is gratis, wel even inschrijven via volgende link om je bezoekje aan te kondigen: 

https://worldskillsbelgium.be/startech-s-days/inscriptions-visiteurs